Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حشمت الله فلاحت پیشه؛ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حضور در ستاد مرزبانی با سردار "قاسم رضایی" فرمانده مرزبانی ناجا دیدار و گفت و گو کرد.

 سردار "قاسم رضایی" در این دیدار با تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: ایران اسلامی ضد استکبار است که این منش و روش از آرمان‌های عمیق انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هیچ کشوری در دنیا به اندازه ایران اسلامی تهدیدات برون مرزی ندارد و موقعیت جغرافیایی و نفوذ آمریکا و اسرائیل بر کشورهای همسایه تهدیدات در مرزهای ما را دو چندان کرده که می طلبد نگاه ویژه ای به مرزهای کشور داشته باشیم.

فرمانده مرزبانی ناجا بیان کرد: بیشترین تهدیدات و درگیری های مرزی در حوزه غرب، جنوب شرق و شرق کشور است که با وجود این هجمه از تهدیدات، با عنایت خداوند متعال، تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، هوشیاری نیروهای مسلح به ویژه مرزبانان امنیت مطلوبی درکشور حاکم است اما شایسته است از مرزبانی و مرزبانان در بحث مسائل حقوقی و معیشتی حمایت  بیشتری شود.

سردار رضایی، دیپلماسی مرزی را در تأمین امنیت مرزها مهم دانست و تأکید کرد: وزارت خارجه باید بستر ارتباط دیپلماتیک مرزی را با کشورهای همسایه ایجاد کند تا زمینه ساز توسعه امنیت مرزی، ایجاد گشت های مشترک و ... فراهم شود.

وی، نقش رسانه های خبری و تصویری را در کاهش جرایم مرزی تأثیرگذار دانست و گفت: آشنایی مرزنشینان با قوانین و مقررات مرزی زمینه ساز کاهش جرایم مرزی است که رسانه ها بایستی به ویژه رسانه ملی، توجه ویژه ای به حوزه مرز، مرزنشینان و مرزبانان داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس در ادامه این نشست، حشمت الله فلاحت پیشه نیز اظهار داشت: شاهد مظلومیت مرزبانی و مرزبانان در مرزها هستیم که چگونه با ایثارگری و جانفشانی، امنیت ملی را برای کشور تأمین می‌کنند.

وی با تأکید بر داشتن راهبردهای هدفمند در مرز، گفت: باید تامین حداقل های قانونی، تجهیزاتی و بودجه ای مرزبانی را به یک راهبرد تبدیل کنیم تا بتوانیم قدردان زحمات‌ مرزبانان باشیم.

نقش دیپلماسی در مرز

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بخش اعظمی از مشکلات ما در مرزها، مربوط به کشورهای همسایه است که با کمک وزارت امور خارجه و سفارت در حال رایزنی در حل مشکلات مرزی هستیم.

 فلاحت پیشه با اشاره به تأثیر روابط دیپلماسی مرزبانی جمهوری اسلامی با کشورهای همسایه، اذعان داشت: با توجه به تهدیدات مرزی، دشمن هدف گذاری  هایی  دارد که بحمدالله این توطئه ها  در مرزها خنثی می شود.

الزامات قانونی

وی افزود: در بازدیدی که از مرزها داشتیم مظلومیت و سختی کار مرزبانان را در مرزها مشاهده کردیم که با موافقت ستاد کل نیروهای مسلح، به دنبال این خواهیم بود که مرزبانی را جزء مشاغل سخت تعریف کنیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: برای  پاسداشت خدمات شبانه روزی مرزبانان در نقطه صفر مرزی، مصادف با تولد امام سجاد (ع) که بیانات ویژه ای در خصوص مرزبانی داشته‌اند؛ این ایام را به نام "مرزبانی" نامگذاری می کنیم.

راه سازی و جاده های مرزی

 فلاحت پیشه با اشاره به اهمیت جاده های مرزی در تأمین امنیت مرزها، بیان داشت: تأمین اعتبارات راه سازی مرزی بسیار مهم است که باید با در نظر گرفتن اعتبارات ویژه، به مرزبانی تخصیص داده شود تا مشکلی برای زمین های کشاورزی مرزنشینان ایجاد نشود.

انتقال آب و برق به مناطق مرزی

وی افزود: بعضی از یگان‌های دور دست مرزی فاقد امکانات آب و برق هستند که دولت ملزم به تأمین این منابع است که این موضوع را در دستور کار قرار خواهیم داد تا مشکلات آب و برق در مناطق مرزی مرتفع شود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خاتمه خاطرنشان کرد: افتخار دارم در بازدید ها با مرزبانان دیدار می کنم و امیدواریم بتوانیم مشکلات مرزی را به صورت راهبردی پیگیری و حل کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سردار قاسم رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، طرح اصلاح قانون کار به صورت لایحه و همچنین بحث ضرورت ارتقای امنیت شغلی با اصلاح ماده هفتم این قانون پس از اظهارنظر مقام معظم رهبری در دیدار اخیر ایشان با کارگران، به یکی از موضوعات مدنظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بدل شده است.

احمد غریوی یوسف آباد (مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت کار) با اشاره به اهمیت موضوع ارتقای امنیت شغلی کارگران و اصلاح ماده هفتم قانون کار در این رابطه توضیح داد: در خصوص امنیت شغلی که یکی از دغدغه‌های مهم کارگران و مقام معظم رهبری است، پیروی فرمایشات ایشان و تاکید رئیس جمهور، ما کارگروهی را در وزارت کار با حضور نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و استادان دانشگاه و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز پژوهش‌های راهبردی ریاست جمهوری و قضات دیوان عدالت اداری تشکیل دادیم تا این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: ما در این کارگروه تخصصی و فنی درخصوص موضوع امنیت شغلی ورود کردیم و مواد مربوط به امنیت شغلی در قانون کار را بررسی کرده و ساماندهی قراردادهای موقت کار مورد ارزیابی قرار گرفت. در نهایت تعداد ۵ ماده در قالب پیش‌نویس مورد بازنگری واقع شده و در نهایت در قالب لایحه‌ای تقدیم دولت شد.

کارفرمایی که ۵ سال یک نیروی دارای قرارداد موقت را در مشاغل مستمر و مشاغل غیرمستمر (پروژه‌ای و. .) به کار می‌گیرد، موظف است پس از آن قرارداد دائمی منعقد کند.

غریوی ادامه داد: از جمله این مواد، ماده هفتم قانون کار بود که درخصوص بحث قراردادهای مشاغل مستمر و غیر مستمر در آن صحبت شده است. در وضعیت کنونی کلیه افرادی که در فعالیت‌های غیرمستمر حضور دارند، تا چهار سال دارای قرارداد مدت موقت هستند و پس از این چهارسال قرارداد این افراد دائمی خواهد شد که این موضوع به تصویب هیات وزیران رسیده و لازم الاجراست.

این مدیرکل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: تبصره بعدی ماده هفتم قانون کار درخصوص قراردادهای موقت مشاغل دارای ماهیت مستمر، همچنان در آن هیچ‌گونه سقف و محدوده‌ای پیش‌بینی نشده بود که ما تلاش کردیم هر دو تبصره این ماده قانونی را با هم تلفیق کرده و نهایتاً پیشنهاد ما برای هردو قسمت مشاغل مستمر و غیرمستمر تعیین سقف ۵ سال بود. یعنی کارفرمایی که ۵ سال یک نیروی دارای قرارداد موقت را در مشاغل مستمر و مشاغل غیرمستمر (پروژه‌ای و. .) به کار می‌گیرد، موظف است پس از آن قرارداد دائمی منعقد کند.

وی تاکید کرد: روز شنبه هشتم اردیبهشت امسال آخرین جلسه مربوط به بررسی این لایحه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد و پس از تکمیل نهایی همان روز تقدیم هیات وزیران شده و در این هیات در دولت مطرح خواهد شد. در صورت تایید و تصویب در این هیات، بحث اصلاح قانون کار در این حوزه به صورت لایحه به مجلس ارسال خواهد شد.

غریوی با ابراز خوش‌بینی و امیدواری به دلیل تاکیدات رهبر انقلاب درباره امنیت شغلی نسبت به تصویب این اصلاحیه، اظهار کرد: امیدواریم باتوجه به اظهارنظر دوباره رهبری در دیدار روز پنجم اردیبهشت امسال در ملاقات با کارگران کشور، نمایندگان مجلس نیز همکاری لازم در جهت تصویب این اصلاحیه را به عمل آورند تا کارگران از نظر آینده شغلی خود با دغدغه و نگرانی کمتری کار کنند.

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت کار همچنین درباره موضوع اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در وضعیت کنونی سهم سه درصدی از حق بیمه بیکاری با کارفرمایان است و کارگران مبلغی را پرداخت نمی‌کنند. در وزارت کار پیشنهادی مطرح شده بود که کارگران نیز در این مورد مشارکت داشته باشند که این موضوع مورد تایید قرار نگرفت.

وی تاکید کرد: درباره قانون بیمه بیکاری نیز لایحه تکمیلی ما در مراحل آخر تدوین است و در هیات وزیران و سپس مجلس مطرح خواهد شد. ضمن اینکه بحث افزایش سهم کارفرمایان و میزان حق بیمه بیکاری هنوز در این جلسات مطرح نشده و در قالب پیشنهاد نیز وجود ندارد.

غریوی با تاکید بر آموزش و بازگشت بیکاران دریافت کننده مقرری بیمه بیکاری به بازار کار، اظهار کرد: محدودیت مدت زمان استفاده از بیمه بیکاری در اصلاحات مدنظر ما کمتر می‌شود اما میزان دقیق آن چون هنوز درحال بحث و ارزیابی است، هنوز اعلام نخواهد شد. پیشنهاد ما کاهش زمان پرداخت آن از ۳۶ ماه به ۲۴ ماه برای افراد مجرد و کاهش آن از ۵۰ ماه برای افراد متاهل است اما این پیشنهاد نیز باید به تایید هیات وزیران برسد.

این مقام وزارت کار با ابراز بی‌اطلاعی از موضوع افزایش و ترمیم مزد ۱۴۰۳ اظهار کرد: حق مسکن نیز هنوز همان رقمی است که در مصوبه مزدی اسفندماه سال گذشته به تصویب رسیده است. فعلا پیشنهاد جدیدی در رابطه با اصلاح این ردیف مطرح نشده و اگر این موضوع نیز در شورای عالی کار و بعد هیات وزیران مطرح شود، اصلاح نرخی رخ خواهد داد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903319

دیگر خبرها

  • اعزام رزمندگان گردان امام سجاد به سرزمین نور
  • اجرای ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مازندران
  • کشف محموله قاچاق پارچه در شهرستان آستارا
  • درگیری مرزی بین قرقیزستان و تاجیکستان
  • انهدام 237 شناور حامل گازوئیل قاچاق و کشف 3.7 میلیون لیتر سوخت در هرمزگان
  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزهای هرمزگان
  • کشف بیش از ۳میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزها از ابتدای سال تاکنون
  • کشف بیش از یک میلیارد ریال پارچه قاچاق در مرز آستارا
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟